Publicitate Online - Director Web | Maine Exista

Cauta

Recomandari

Contact Online

Site-uri Relevante

Autor: Stiri Ultima Ora - Data Adaugarii: April 30, 2009 09:10:39 AM

Gripa Porcina (H1N1) in Romania si Europa

Category:

Gripa Porcina sau Virusul H1N1,

apare in Mexic la un copil de numai 5 ani si in mai putin de 30 de zile se raspandeste la nivel Mondial si "loveste fatal" peste 161 de persoane (numarul acestora se modifica continuu) cauzand o isterie mondiala ce risca sa degenereze.

Avand in vedere faptul ca au fost descoperite cazuri (confirmate) in Germania, Israel, Spania, Italia si Croatia face ca Romania sa fie plasata intr-un "cerc de foc" al razei de actiune a virusului H1N1.
Romania poate evita o eventuala pandemie, numai in cazul in care aeroporturile si vamile de pe teritoriul tarii noastre aplica si respecta cu strictete masurile de siguranta instituite in tari mult mai dezvoltate decat tara noastra si cu cunostiinte mult mai amantuntite despre acest virus.
Lipsa echipajelor medicale, lipsa de comunicare, lipsa fluturasilor informativi adresati populatiei, continand minimul de recomandari din partea celor AVIZATI si OBLIGATI sa informeze populatia ROMANIEI, lipsa unei campanii televizate informative si multele alte lipsuri de care populatia are sau nu cunostiinta, cel mai probabil vor duce la o pandemie si o isterie la nivel nu numai national.

Masuri de prevenire si protectie.

Singurele masuri de precautie pe care le putem aplica, sunt:   

-achizitionarea de masti chirurgicale sau masti folosite in domeniul constructiilor si asa mai departe, care acopera atat gura cat si nasul;
-evitarea deplasarilor in zone aglomerate.


Vom reveni cu detalii.

Ratings:

Rate the article:
Average rating: 10 (3 votes)

Comments:

No Comments Yet.

Leave your comment:


Visual Confirmation Security Code

*Enter the code shown:
 


Parteneri

Site-uri Relevante