Publicitate Online - Director Web | Maine Exista

Cauta

Recomandari

Contact Online

Site-uri Relevante

Sorteaza dupa: PageRank | Vizualizari | Alfabetic

Link-uri normale gratuite

Cupa Campionilor Bucuresti este un campionat de fotbal pe teren redus care are ca scop îndreptarea atentiei tinerilor către activităti sportive. Varsta minima de participare este de 16 ani.
http://www.superfotbal.ro ~ Detalii
N/A
Portal de sport. Info sport , stiri sportive, fotbal, handbal, tenis, box, k1, baschet, motoare, steaua, dinamo, rapid, info-sport.ro
http://www.info-sport.ro/ ~ Detalii
PR: 3
Singurul site din romania dedicat 100% unei echipe straine de fotbal, Chelsea FC! Avem stiri, biografii ale jucatorilor, UCL, campionat, date despre club etc. Am dori sa intre fani adevarat ai acestei echipe!
http://www.chelsea-ro.info ~ Detalii
PR: 1
Inregistreaza-te si tu pe cel mai tare campionat de FIFA 2009 cu premii !
http://www.fifa-2009.tk ~ Detalii
N/A
Pariorii si fani ai sportului vor gasi acest site util din motiv ca contine informatii care ii intereseaza. Ma refer la rezulate live din cele mai iubite sporturi, aici pot pune rezultate fotbal, meciuri tenis, scoruri baschet etc. In paginile cu scoruri acestia vor gasi meciuri din cele mai tari campionate, dar si din multe campionate nationale, care nu pot fi considerate de top. Meciurile acestea contin oferta caselor de pariuri referitor la cote pariuri, dar si statistici ale echipelor care joaca meciul respectiv. Alte informatii ii asteapta pe vizitatori. Mentionez faptul ca siteul are un concurs de pariuri cu premii, concurs de tipsteri.
http://www.iqbet.ro ~ Detalii
PR: 0
Intra pe Hai In Ro si vei gasi tot ce te intereseaza despre fotbalul din liga 1 si cupa romaniei precum si din Champion League si Europa League.
http://hai-in.ro/ ~ Detalii
N/A

Articole

Fanii lui Chelsea au fost plini de nervi dupa ce Liverpool au condus la pauza cu 2-0.


Parteneri

Site-uri Relevante